Polistirol Premium Măriţi imaginea

Adeplast Polistirol Premium PS-P, 25kg

Nou

POLISTIROL PREMIUM – Adeziv și masă de șpaclu plăci termoizolante polistiren.Mortar adeziv pentru lucrări de izolație termică sau fonică cu plăci termoizolante din polistiren expandat sau extrudat la fațade și pentru lipirea ornamentelor din polistiren sau poliuretan rigid la interior și exterior, pe beton , tencuieli, cărămidă și altele asemenea.

Detalii

18,45 lei

Informații

Suprafaţa suportului trebuie să fie rezistentă, curată, uscată, fără fisuri sau crăpături, aderentă şi compactă, lipsită de grăsimi, pulberi, rezidiuri sfărămicioase, săruri sau alte materiale ce pot forma un strat separator. Porțiunile fragile și reziduurile de mortar trebuie îndepărtate. Suprafața se verifică prin lovire ușoară cu un ciocan înainte de placare pentru determinarea rezistenței suportului, respective dacă aceasta este suficientă pentru lipirea plăcilor termoizolante.

ATENŢIE: PE SUPRAFEŢELE PUTERNIC ABSORBANTE, DE TIPUL BCA, CĂRĂMIDĂ VECHE SAU NOUA DAR PUTERNIC ABSORBANTĂ, ETC., ÎNAINTE DE LIPIRE CU POLISTIROL SE VA AMORSA SUPRAFAŢA CU  UN SPRITZ DE CIMENT ŞI SE VA LĂSA ACESTA SĂ SE ÎNTĂREASCĂ TIMP DE 24 DE ORE.