Membrana hidroizolatoare Pluvitec Supertorch P - 3KG Măriţi imaginea

Membrana fara ardezie Pluvitec - 3KG

Nou

FARA ARDEZIE !!!

Membrana hidroizolatoare Pluvitec Supertorch armata cu poliester.

Flexibilitate la rece: -5º C

Pretul este pe rola

Detalii

63,26 lei

Informații

SUPERTORCH este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester armata cu filamente longitudinale de fibra de sticla (P si PA).
Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate si rezistenta mecanica corespunzatoare.
Membranele SUPERTORCH P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.
Partea inferioara a membranelor SUPERTORCH este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat , si se topesteîn timpul termosudarii cu flacara. 
Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat în relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. Incalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari în structura materialului. 
Membranele SUPERTORCH P ofera foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosite ca strat de baza în lucrarile bi- sau multistrat (P+ VA).

4 alte produse din aceași categorie: