Membrana hidroizolatoare cu ardezie Pluvitec Supertorch PA - 4.5KG/mp Măriţi imaginea

Membrana cu ardezie Pluvitec - 4.5KG/mp

Nou

CU ARDEZIE !

Membrana hidroizolatoare Pluvitec Supertorch armata cu poliester.

Flexibilitate la rece: -5º C

Pretul este pe rola

Detalii

83,50 lei

Informații

Membrana hidroizolatoare Pluvitec Supertorch PA4.5 10 m2/rola

SUPERTORCH este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester armata cu filamente longitudinale de fibra de sticla (P si PA).
Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate si rezistenta mecanica corespunzatoare.
Membranele SUPERTORCH PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.
Partea inferioara a membranelor SUPERTORCH este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat , si se topesteîn timpul termosudarii cu flacara. 
Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat în relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. Incalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari în structura materialului. 
Membranele SUPERTORCH PA ofera foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosite ca strat final în lucrarile bi- sau multistrat (V +PA).

4 alte produse din aceași categorie: